Sparrow AdWords Szolgáltatások


STRATÉGIA KIALAKÍTÁSA

Kiket szeretnél elérni? Milyen eredményt vársz? Marketing és kommunikációs céljaidnak eléréséhez szükséges stratégiád kialakítását bízd tapasztalt szakembereinkre.


REMARKETING HIRDETÉSEK

Megszólíthatod azokat, akik egyszer már felkeresték a weboldaladat.KERESŐ HIRDETÉSEK

A Google AdWords kattintás alapú keresőhirdetései az organikus keresőtalálatok fölött jelennek meg, ezért a potenciális vásárlók elsőként ezeket veszik észre (első 4 db találat).


CSATORNA AUDIT

Már hirdetsz a Google AdWords rendszerében, de nem vagy biztos benne, hogy a legoptimálisabb van beállítva?DISPLAY HIRDETÉSEK

Az AdWords vizuális hirdetések több mint kétmillió webhelyen és több mint 650 000 alkalmazásban jelenhetnek meg, így az üzeneted is pontosan a célközönség számára jelenik meg.


TANÁCSADÁS

Szeretnél tájékozódni kommunikációs szakembereinktől? Szeretnéd tudni, hogy pontosan hogyan működik?Instagram szolgáltatásunk folyamata


CÉLOK meghatározása

Megoldások FEJLESZTÉSE

Tartalomgyártás

Oldal MENEDZSMENT

Elemzés és ÚJRATERVEZÉS
Rólunkmondták


We do not only provide SEO and Internet marketing services but we also offer a wide array of related services such as SEO friendly web design, pay per click, affiliate marketing, website audits, social media optimization, branding and several others.


  • One of the best theme I have ever used. Every minor detail has been taken care of. Clean, Modern Design can be used for any type of website. Excellent template.

    John Anderson
    Risotto Co
  • Lida has assisted me with questions in regards to web hosting and has offered me more insight in half an hour than my current host did in all the years I have been with them.

    Lida Smith
    Mexin Co


Kérjeingyenes ajánlatunk


Teljes Név*

Telefonszám*

Email cím*

az Ön weboldala (ha van)

Miben segíthetünk?

Mely szolgáltatásainkat kívánja igénybe venni?


Miért érdemes a Google AdWords-ben gondolkodni?


Legnépszerűbb

A legelterjedtebb kereső az egész világon, Magyarországon a keresések több, mint 90%-a Google-n keresztül történik.


Mérhetőség

Eredmények valós időben. Nyomon követhetjük, hogy a hirdetés pontosan milyen téren ér el sikereket és ez alapján növelhetjük a teljesítményét a beállítások módosításával.

Jókor jó helyen

Hirdetésed az emberek pont akkor fogják látni, amikor olyan termékekre vagy szolgáltatásokra keresnek rá, amilyet kínálsz.


Rugalmasság

A hirdetések bármikor módosíthatók, leállíthatók, újraindíthatók.

CPC (cost per click)

Ha nincsenek látogatások, nincsenek költségek sem. Csak akkor fizetsz, ha valaki kattintással meglátogatja weboldalad, azaz, ha a hirdetés valóban működik.


Remarketing