RövidenA kihívásról


falatoknyombanlogoreferenciar

Üzleti Háttér:
Az otthonra és munkahelyre rendelt ételek száma folyamatosan növekszik, ahogy ezt a szektort kiszolgáló éttermek és kifőzdék száma is. Ez a szegmens marketing és kommunikációs legnagyobb kihívása, hogy nem tudnak időt és energiát fordítani a digitális világban való megfelelő jelenlét kialakítására. A termékeiket folyamatosan fejlesztik, viszont ezek sokszor nem jutnak el a fogyasztókhoz.

Termék Háttér:
A Falatozz.hu egy olyan országos étel rendelő platform ami tömbösíti a legtöbb kifőzdét és éttermet ami házhoz is szállítja ételeit. Ezzel egy olyan kommunikációs megoldást nyújt amivel partneri fel tudják venni a lépést a digitális világgal.

Kihívás:
Hogyan ismertetjük meg úgy a fogyasztókkal az ország legfinomabb falatjait, hogy abból a falatozz.hu számára nő a forgalom.

Megoldás:
Létrehoztuk a Falatok Nyomában kampányt, melynek víziója, hogy a megszülessen az ország legnagyobb falat közössége. Célunk, hogy bárhol is legyél az országban, egy egyszerű szűrés segítségével megtudd, hogy hol vannak a legkülönlegesebb és legfinomabb falatok.  Ezzel az egész országot arra inspiráljuk, hogy próbáljanak ki új ételeket és ne csak a jól megszokottakat rendeljék.