RövidenA kihívásról


wadkanzlogo

Piaci Háttér:
A közösségi média tartalom trendeknek köszönhetően a futást rendszeresen gyakorló és amatőr versenyeken résztvevők száma ugrás szerűen megnövekedett. A meglévő már közismert terep futó versenyekre a nevezések betelnek. A futók szeretnek új terepeket kipróbálni és olyan kihívásokat teljesíteni ami a komfortzónájukon kívül esik. A futókat két nagy csoportba bonthatjuk. Terep és aszfalt futók. Az aszfalt futók közössége jóval nagyobb.

Termék Háttér:
A terep futást sok aszfalt futó óvatosság miatt nem próbálja kis. A terep futók között pedig kevés az aki a hosszabb távokat kedvelik, mivel a szintkülönbség miatt ez jóval megterhelőbb. A futó rendezvényeken a résztvevők élményét a futás előtti és utáni szolgáltatásokkal prémiummá lehet tenni. Magyarországon nincs olyan futó esemény amely minden a futó számára kiemelkedően fontos extra szolgáltatást magába foglalna. A WadkanZ Trail egy prémium terepfutó sorozat amelynek célja, hogy az összes extra szolgáltatást és segítséget megadja a futóknak, hogy a futók rendezvény élménye kimagasló legyen és csak a sportolásban való felszabadulásra keljen koncentrálni.

Kihívás:
Feladatunk volt, hogy a versenyt megismertessük a terep és aszfalt futókkal egyaránt. A távoknak megfelelően a terep futókat a hosszabb távokra az aszfalt futókat a vadregényes tájakra kellett invitálnunk.