Sparrow Tartalommarketing Szolgáltatások


STRATÉGIA KIALAKÍTÁSA

El szeretnél jutni célközönségedhez, de úgy érzed, elveszel az éterben? Érd el marketing és kommunikációs céljaidat a megfelelő, profitabilis Instagram stratégia kialakításával, amit tapasztalt szakember alkot meg számodra.


HIRDETÉSEK KEZELÉSE

Célozz pontosan! Az Instagramos hirdetések hasonlóan működnek, mint a Facebookon megjelenők, viszont különböző tartalmat és stratégiát kívánnak meg. Szegmentáld célcsoportodat, és válaszd ki, kit célozzon meg hirdetésed.OLDAL MENEDZSMENT

Legyen minőségi, gondosan tervezett tartalmad, konzisztens designnal. Használd a legrelevánsabb célzásokat (hashtag), kommunikálj közvetlenül követőiddel üzenetek vagy kommentek formájában. Vívd ki velünk célcsoportod figyelmét!


CSATORNA AUDIT

Ha már jelen vagy az Instagramon, de úgy érzed, ebből még többet lehetne kihozni, segítünk! Elemezzük eddigi tartalmaid, tevékenységed, és segítünk abban, hogyan lehetne kiaknázni még inkább az Instagram hálózatát.TARTALOMGYÁRTÁS

Olyan tartalmat szeretnél, ami a trendeket követi és vizuális élményt nyújt követőidnek? Amit nem pörgetnek át a hírfolyamban? Tűnj ki velünk a sokaságból, mi kiszolgálunk a megfelelő tartalommal.


TANÁCSADÁS

Szeretnéd tudni, hogy pontosan hogyan működik? Hogy milyen lehetőségeid vannak, és mit tudsz elérni az Instagrammal? Esetleg hogy milyen lehetőségeket tudsz még kiaknázni? Kérj profi segítséget szakembereinktől.Tartalommarketing szolgáltatásunk folyamata


CÉLOK meghatározása

Megoldások FEJLESZTÉSE

Tartalomgyártás

Oldal MENEDZSMENT

Elemzés és ÚJRATERVEZÉS
Rólunkmondták • Számomra új volt az Instagram és nem igazán tudtam, hogy ingatlanirodaként mire számíthatok. Ennek ellenére nagyon pozitív volt számomra az, hogy ki tudtunk alakítani egy olyan stratégiát, ami nem riasztja el az embereket, hanem kifejezetten érdekli.

  Herbály Hajnalka
  Herbály Hajnalka
  Duna House Tata
 • Megkétszereztük a megjelenéseket és elkezdtünk egyre több olyan embert elérni, akik a célcsoportunkba tartoznak. Egységes vizuális tartalommal tudjuk ellátni követőinket prémium minőségben, ami prémium termékek és szolgáltatások kommunikálása során nagyon fontos.

  Nagy András
  Nagy András
  Hilltop Borhotel és Étterem


Kérjeingyenes ajánlatunk


Teljes Név*

Telefonszám*

Email cím*

az Ön weboldala (ha van)

Miben segíthetünk?

Mely szolgáltatásainkat kívánja igénybe venni?


Miért érdemes Tartalommarketingben gondolkodni?


Elérhető felhasználók

több mint 800 millió havi szinten aktív felhasználó világszerte


Tartalom fogyasztás

a legnagyobb számban megtekintett bejegyzések 1/3-a vállalkozásoktól származik

Képi tartalom

a vizuális tartalmakat 60.000x gyorsabban értelmezi agyunk, mint a szövegeset


Hatás

Az emberek 75%-a cselekszik az Instagramos bejegyzések hatására (pl. weboldalt látogat meg, hírlevélre iratkozik fel)

Tartalom mennyiség

több mint 100 millió fotó és videó kerül megosztásra naponta


Nemzetközi terjeszkedés

a hashtageknek köszönhetően sokkal könnyebben elérsz az országhatáron túlra, mint bármely más közösségi platformmal