Sparrow Hungary

Arculat fejlesztés

#MakeSomethingCool

Bizalmat ébresztő egységesség!

A külső megfog a belső megtart. A tartalom a király, de a design a királynő. De mit jelent ez számokban? Gondoltad volna, hogy akár 32%-al nőhet a forgalom azért mert vonzó a csomagolás?

Elképesztő igaz. Pusztán azzal lehet versenyt nyerni, hogy vonzóbb, egységesebbek vagyunk a piacon. Picit olyan ez mint a párválasztás. A szépség, önmagában örömet okoz és kinyitja az ajtót a fogyasztók szívében. 

#MakeSomethingCool
Legfontosabb arculati elemek

Minden márka alapvető meghatározó megjelenését a színek, formák, üzenetek és képi világ adja meg. Ezért nagy gondot fordítunk arra, hogy ez tökéletesen kifejezze azt amit szeretnél a célcsoport számára mutatni. 

Logó, betűtípus és színek
A megjelenésed legtöbbet használt elemei. Erre minden esetben több változatot készítünk és a végletekig tökéletesítjük ahhoz, hogy évekig tudja képviselni a márkádat.
Névjegy, szóróanyag, csomagolóanyag, reklám termékek
Nincs olyan felület amire ne terveztünk volna már arculat azonos megjelenést. Ennek csak a technológia és a fantázia szab határt.
Plakátok, katalógusok, zászlók, falak és minden ami reklám!
A legkisebb ajándéktól a legnagyobb felületeking mindenhol találkozhattál már általunk gyártott anyagokkal.
#MakeSomethingCool

Rendezvény megjelenés

A Budapest Feszt számára már számos rendezvény teljes arculatát elkészítettük. Lényegében minden platformon találkozhattak a látogatók a kreatív anyagokkal. 

#MakeSomethingCool

Új márka születik!

A BoxAgain 100% lebomló, környezetbarát csomagolóanyag márkanevének megszületése arra az alap koncepcióra épült, hogy a kezedben lévő doboz lényegében még most is a természet része, csak átalakult. A nevet, koncepciót, stílust és teljes elemkészletét egyetlen nap alatt hoztuk a világra. 

#makesomethingcool

A világszínvonal élén!

A Borsodi Műhely egyszerű megbízást adott. Frissítsük fel a márkájukat úgy, hogy feleljen meg az aktuális világtrendeknek és legyen olyan letisztult és szép ami hosszú évtizedek óta jellemzi a márkát.