Sparrow Hungary

Célunk: A HarAPPj Rá kampányunkkal azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a Falatozz.hu országos ételrendelő portál új mobil applikációját, minél szélesebb körben tudjuk megismertetni és kipróbáltatni a már meglévő felhasználóinkkal és azokkal, akik még csak most ismerkednek az online ételrendelés lehetőségével. Emellett mutassuk meg a Falatozz.hu azon előnyét, hogy a felhasználók fényképes étlapon választhatják ki a város legnépszerűbb ízeit, így biztosan nem fognak csalódni. 

Az ötlet: Mégis mi lehetne jobb annál, mint mikor megérkezik a kedvenc ízed és végre falatozhatsz belőle kedvedre? Ha nyersz belőle még egyet! 🙂 Ezért kisorsoltunk 500 nyerő időpontot, melyekhez a legközelebb eső rendelők kupon formájában visszanyerték vásárlásuk összegét, így akár azonnal vagy egy következő alkalommal újra élvezhették kedvenc ízeiket. Az ötletből gyúrtunk egy frappáns szlogent, amely utal a megjelenő applikációra és az abban szereplő ízletes falatokra.

Az eredmény: A nyereményjáték segítségével új felhasználókat tudtunk regisztráltatni az oldalra, a régi felhasználókkal pedig sikerült megismertetni és megszerettetni a mobil applikációt, annak előnyeit és használatát.