Sparrow Hungary

Facebook

#MakeSomethingCool

Törődjünk a rajongóiddal!

Építhetünk rajongói tábort vagy alakíthatunk ki munkahelyi toborzó felületet. A Facebook számos üzleti célunkat segíti még a mai napig.  A kihasználása csak azon múlik, hogy mit szeretnénk elérni. Mi mindenben segítünk. 

#Mikeltjükéletreamárkád
Számíthatsz ránk!

A Facebook jelenlét szinte elengedhetetlen. Általában heti 3-5 posztot kérnek tőlünk az ügyfelek és teljesen elegendőnek is érezzük ezt. Főleg mert ma már az organikus terjedésre nem lehet alapozni. Tehát fontos, hogy a hirdetésekkel dolgozzunk. A kevesebb több elven a tartalmak lehetnek igényesebbek és jobban megtervezettebbek. Így végül a márkánk is igényesebb lesz. 

Tartalomterv készítése
A márkakoncepciód mentén az üzleti céljaid figyelembevételével megtervezzük a havi tartalomtervet és jóváhagyás után már megyünk is forgatni.
Helyszíni gyártás
A tartalmakat a megállapodásnak megfelelően készítjük el. Fényképes, grafikás vagy videós tartalom. Ránk mindenben számíthatsz.
Napi szintű menedzsment
Megosztjuk a posztokat, kezeljük a kommenteket és beállítjuk a szükséges hirdetéseket.
#kiszámíthatóságotad

Több mint 3.000 rajongó egy helyi vállalkozásnak.

Az Aladdin szőnyegtisztítás Facebook oldalát évek óta mi kezeljük és töretlen elégedettségnek örvend a márka és ezzel az üzlet is. Miért fontos ez? Mert a Facebook oldal itt a vásárlói volumen stabilizálását adja. Mivel a véges kiszolgálási kapacitások miatt nem lehet korlátlanul növelni a tisztítható szőnyegek számát, így nem a gyors növekedés a cél. 

#tehetségmágnes

Munkaerő toborzás

A munkaerő toborzásban és megtartásban kiemelkedő szerepet játszik a Facebook. Miért? Mert a platformon keresztül szinte minden leendő kollégát folyamatosan újra és újra meg tudunk szólítani. Meg tudjuk mutatni, hogy mennyire jó munkahely vagyunk és az állandó megjelenéseknek köszönhetően nem felejtenek el minket, tehát át tudjuk billenteni a dilemmázókat a döntés felé. 

A megtartásban pedig ott játszik óriási szerepet, hogy büszkévé tudjuk tenni a kollégákat és folyamatos figyelmet adunk a saját márkánk köré. Ezzel elérjük, hogy rajtunk gondolkozzanak és így nem adunk teret a konkurenciának.