Sparrow Hungary

YouTube

#MakeSomethingCool

Minden idők legjobb hirdetési felülete!

Ha valahol hirdetni szeretnél, akkor az a YouTube legyen. Elképesztően prémium hirdetési élményt tudsz elérni. Érdeklődési kör szerinti célzás és nézettség, illetve kattintás utáni fizetési lehetőség. Tehát csak akkor fizetsz, ha valaki végignézi az első 30 másodpercet a reklámodból. Amikor valaki átnyomja, akkor nem. Fantasztikus. 

#Mikeltjükéletreamárkád
Számíthatsz ránk!

Értelemszerűen a YouTube azért a nagyobb márkák játéktere, mert videós hirdetéssel lehet résztvenni. Mi pont ebben fogunk neked segíteni. Elkészítjük a legjobb hirdetést, amire szükséged van és kezeljük a kampányokat. 

Tartalomterv készítése
A márkakoncepciód mentén az üzleti céljaid figyelembevételével megtervezzük a havi tartalomtervet és jóváhagyás után már megyünk is forgatni.
Helyszíni gyártás
A videókat a megállapodásnak megfelelően vagy kamerával vagy telefonnal rögzítjük és feldolgozás után már mehet is a posztolás.
Napi szintű menedzsment
Megosztjuk a videókat, kezeljük a kommenteket és beállítjuk a szükséges hirdetéseket.
#eredményrehangolva

Havi 12%-os növekedés!

A Falatozz számára készítettünk egy különleges YouTube koncepciót, amiben bejártuk az ország éttermeit és kipróbáltuk a legtöbbet rendelt ételeket. Több mint egy évig futott a kampány, melyből volt országos és lokális hirdetés is, ami összesen több mint havi 12%-os növekedést hozott az egyetlen Magyar kézben lévő ételrendelő platform számára.