Sparrow Hungary

grafikai tervezés

#MakeSomethingCool

Világszintű változatosság!

Az egész világból kapcsolódnak hozzánk tehetségek, hiszen a grafikai tervezés egy végtelenül szerteágazó kreatív kivitelezési forma. Mi abban segítünk, hogy az egyedi igényeidnek és elképzeléseidnek megfelelő grafikussal készíttetjük a munkát, így biztosítva az elégedettséget és legfőképpen a versenyképességét a kreatív kampányoknak. 

Természetesen saját belsős csapatunk is rendelkezésre áll, de hidd el nekünk a tapasztalat azt mutatja, hogy grafikusból sosem elég 🙂 

#vizuálismegjelenés

Online és offline hirdetések

Bármilyen reklámfelületről van szó saját tartalomból, egyedi fotós gyártásból vagy stock anyagokból biztosan fel tudjuk számodra építeni a megfelelő megjelenéseket. 

#egyedikoncepciók

Kampány koncepció vizuális világának megteremtése

Számos kampány már akkor sikeres, amikor a tervezőprogramban látjuk megszületni az ötleteket. A szépség vonzza az embereket és ezért nagyon fontos, hogy minden megjelenés, ami a márkánkat érinti elérje ezt a szintet. 

Kedvelt grafikai formák

Napi szinten gyártunk folyamatosan minden különböző platformra, így lényegében bármit kérhetsz tőlünk, ami grafika. 

Közösségi média extra elemek
Közösségi média posztokhoz, fényképekhez sokszor kerül valamilyen extra grafikai tartalom a képekre, hogy ezzel is márkázott tartalom kerüljön megosztásra.
Vállalati kabala figura
A teljesen egyedi megjelenésekhez, nehezen érinthető témákhoz rendkívül ideális egy szerethető grafikában életre hívott figura. A vállalati kabalák sokszor így kelnek nálunk életre.
Teljes grafikai illusztrációk
Amikor semmi nincs, akkor is van grafika. Nincs olyan pillanat, hangulat vagy történet, amit ne lehetne grafikával helyettesíteni. Ezért nagyon kényelmes a grafikával kiegészített kommunikáció.
#életrekelamárka

Kézzel rajzolt történetek

Sokszor szeretnénk megmutatni valamit már majdnem valósághűen, vagy egy film történetét szeretnénk látni és ilyenkor a legjobb megoldás a storyboard készítése.  Egyaránt alkalmas illusztrációra, közösségi média kommunikáció színesítésére. 

#életünklapjai

Kiadvány- és katalógusszerkesztés

A kiadványszerkesztés precíz és aprólékos munkát igényel. Mindenben segítünk. Ha szükséged van képekre, szövegekre, ötletekre vagy vizuális tördelésre, hogy nézne ki legjobban a kiadvány. Természetesen akkor is számíthatsz ránk, ha minden adott csak a nyomdai előkészítést kell elvégezni. Ha pedig szeretnéd nyomtatjuk és szállítjuk teljesen készen.