Sparrow Hungary

Weboldalfejlesztés

#MakeSomethingCool

Fókuszban a felhasználói élmény!

Mi hiszünk a szépség és az élmény erejében. Egy weblapnak szemet gyönyörködtetőnek és kezelhetőnek kell lenni. Az, hogy minden információ a helyén van és tökéletesen működik nagyon alap. Ezt követően jön a vizuális harmónia és az érthetőség, hasznosság.  Egyszerűen nagyszerű. 

#használató

WordPress + Elementor Pro

A WordPress ma az egyik legkedveltebb és legkönnyebben használható weboldalas rendszer. Ez kiegészül az Elementor Pro felületével így végül a lehetőségek tárháza nyílik meg.  

#mindentadunkhozzá

Tervezéstől a konverzióig!

Egy weboldalnál a legizgalmasabb pillanat, amikor a gondolatok még csak elkezdenek összeállni, hogy mit is szeretnénk megmutatni a márkánkról. Milyen elemekre van szükség a kampányokhoz. Velünk azért szeretnek dolgozni, mert az első pillanattól kezdve teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így ha bármi hiányzik, akkor azt még a folyamat közben is le tudjuk gyártani és zökkenőmentesen elkészül. 

Fotós, videós, grafikus, szöveges tartalmak egymást követik és végül összeáll a működő oldal. 

#lenyűgöző

UX Desing és tartalom

Ahhoz, hogy tökéletes harmóniát kapjunk és prémium minőséget sugározzon az oldal, mindennek stimmelnie kell. Minden apróság a helyére kerül. Színek, formák, képek, és szövegek. 

#érezhetőenjó

Minden felületen illeszkedik!

Ahány ember annyi féle felület, ezért laptopra, asztali monitorra, tabletre és telefonra is külön optimalizáljuk az összes oldal minden tartalmát.