Sparrow Hungary

Webshop fejlesztés

#MakeSomethingCool

A saját márkánk webshopja is így készült!

Mélyen hiszünk a felhasználói élményben és abban, hogy rendelés közben nem fér bele idegesítő, nem működő és feleslegesen felugráló ablak. A rendelési folyamatnak zökkenőmentesnek kell lennie. Akkor érzi úgy a felhasználó, hogy jó helyen van és biztosan meg fogja kapni a csomagját. 

#használató

WordPress + Elementor Pro

A WordPress ma az egyik legkedveltebb és legkönnyebben használható weboldalas rendszer. Ez kiegészül az Elementor Pro felületével, így végül a lehetőségek tárháza nyílik meg.  

#mindentadunkhozzá

Tervezéstől a konverzióig!

Egy weboldalnál a legizgalmasabb pillanat, amikor a gondolatok még csak elkezdenek összeállni, hogy mit is szeretnénk megmutatni a márkánkról. Milyen elemekre van szükség a kampányokhoz. Velünk azért szeretnek dolgozni, mert az első pillanattól kezdve teljeskörű szolgáltatást nyújtunk így ha bármi hiányzik, akkor azt még a folyamat közben is le tudjuk gyártani és zökkenőmentesen elkészül. 

Fotós, videós, grafikus, szöveges tartalmak egymást követik és végül összeáll a működő oldal. 

#lenyűgöző

UX Desing és tartalom

Ahhoz, hogy tökéletes harmóniát kapjunk és prémium minőséget sugározzon az oldal mindennek stimmelnie kell. Minden apróság a helyére kerül. Színek, formák, képek, és szövege. 

#érezhetőenjó

Minden felületen illeszkedik!

Ahány ember annyi féle felület ezért laptopra, asztali monitorra, tabletre és telefonra és külön optimalizáljuk az összes oldal összes tartamát.