Sparrow Hungary

Tiktok

#MakeSomethingCool

Legyünk a vásárlóid kedvenc műsora!

A TikTok, mint minden más közösségi média platform a szórakoztatásra és az edukációra épít. Vagy kikapcsolódni akar a néző vagy fejlődni. Tehát a kommunikációs feladatunk az, hogy a száraznak tűnő tartalmat, hogyan tudjuk élvezhető formára igazítani. Mindezt úgy, hogy épüljön tőle valódi közösség, aki nem csak nevetni hanem vásárolni jár hozzánk. Ebben segítünk. 

#Mikeltjükéletreamárkád
Számíthatsz ránk!

A TikTok az egyik legkényesebb platform mindközül. Miért?  Mert azon kívül, hogy csak videóban lehet kommunikálni, folyamatosan együtt kell dolgozni olyan emberekkel, akik a komfortzónájukon kívül vannak és lényegében egyszerre kell operatőri munkát végezni, rendezni a jelenetet és animátorokat megszégyenítő  módon inspirálni és irányítani a szereplőket 🙂  

Tartalomterv készítése
A márkakoncepciód mentén az üzleti céljaid figyelembevételével megtervezzük a havi tartalomtervet és jóváhagyás után már megyünk is forgatni.
Helyszíni gyártás
A videókat a megállapodásnak megfelelően vagy kamerával vagy telefonnal rögzítjük és feldolgozás után már mehet is a posztolás.
Napi szintű menedzsment
Megosztjuk a videókat, kezeljük a kommenteket és beállítjuk a szükséges hirdetéseket.
#eredményrehangolva

23%-os növekedés a szakmát választók körében!

Gondolj bele micsoda erő van a Tiktok-ban, ha a csatorna építésnek köszönhetően 23%-al növeltük a Tatabányai Szakképzési Centrumba jelentkező diákok számát. Akkor mi lenne a te márkáddal? Hidd el megtaláljuk neked is a megfelelő stílust, amit szívesen képviselsz. Egészen biztos vagyok benne, hogy könyebb lesz, mint rávenni egy családot, hogy ne érettségi irányba menjen tovább a gyermeke 🙂