Sparrow Hungary

Karrieroldal fejlesztés

#MakeSomethingCool

Az online hirdetések szíve!

Félre ne érts, nem győzködni szeretnénk, csak sokszor mi sem értjük, hogy hova lehetne terelni a hirdetéseket, ha nem egy központi karrieroldalra. Erre gondolj úgy, mint az online hirdetési lehetőségek szíve és lelke. A hely, ahol a munkaerőért folyó harcot megnyerheted.  Minden hirdetéssel ide hozod be a munkaerőt. Itt van lehetőséged prémium tartalmakkal meggyőzni és regisztráltatni. Ez kell. Nem kérdés. 

#használató

WordPress + Elementor Pro

A WordPress ma az egyik legkedveltebb és legkönnyebben használható weboldalas rendszer. Ez kiegészül az Elementor Pro felületével, így végül a lehetőségek tárháza nyílik meg.  

#mindentadunkhozzá

Tervezéstől a konverzióig!

Egy weboldalnál a legizgalmasabb pillanat, amikor a gondolatok még csak elkezdenek összeállni, hogy mit is szeretnénk megmutatni a márkánkról. Milyen elemekre van szükség a kampányokhoz. Velünk azért szeretnek dolgozni, mert az első pillanattól kezdve teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, így ha bármi hiányzik, akkor azt még a folyamat közben is le tudjuk gyártani és zökkenőmentesen elkészül. 

Fotós, videós, grafikus, szöveges tartalmak egymást követik és végül összeáll a működő oldal. 

#lenyűgöző

UX Desing és tartalom

Ahhoz, hogy tökéletes harmóniát kapjunk és prémium minőséget sugározzon az oldal, mindennek stimmelnie kell. Minden apróság a helyére kerül. Színek, formák, képek, és szövegek.