Sparrow Hungary

Fényképészet

#MakeSomethingCool

Egy jól elkapott pillanat!

Valóban igaz a mondás, hogy egy jól elkapott pillanat többet mond minden szónál. Még akkor is, ha van olyan pillanat, amibe 12-20 órát kell tenni, hogy végül úgy tűnjön ez egy pillanat műve volt. A katalógus fotózások és fotós montázsok sokszor nem éppen egy pillanat műve, de az eredmény magáért beszél.

#meséldelképekkel

Életpillanatok

Milyen egy munkahelyen dolgozni? Milyen élmény egy terméket használni? Ezt legjobban az életpillanat képek tudják elmondani. Mi a fényképes sorozat megtervezésében a fotózás elvégzésében és a képek feldolgozásában segítünk. 

#esernyőmárka

Termékfotók

Szeretnéd megöltetni pérmium képekkel a webshopod vagy a weboldaladhoz lenne szükség menő termékképekre? Akár modellekkel vagy külön! Ennek csak a kreatív fantázia szab határt, de szívesen meg is tervezzük neked a megjelenéseket. 

#akreatívgyár

Ipari pillanatok

Talán nincs is szebb kihívás mint egy ipari környezetben olyan hangulatot megteremteni, ami láttán a nézőt elkapja a kép felfedezésének kedve és szívesen időt azzal, hogy apró részleteiben megfigyeljen egy gyárat. 

Ezért szeretjük az ipari fotózásokat. 

#megkívánodelsőre

Gasztronómia

Talán az egyik legnagyobb üzleti szektor a gasztronómia. Minden nap eszünk és ettől talán még fontosabb, hogy azt esszük meg, amit a szemünkkel megkívánunk, így a tökéletesen megkomponált, bevilágított fényképek sokat hozzátesznek ahhoz, hogy növeljük az értékesítést. 

#bírjukatempót

Sportfotózás

Hosszú évekig dolgoztunk vezető sportmárkákkal, többet között a Nike csapatával, így nagy tapasztalatuk van abban, hogyan lesz valami tökéletes és közben lenyűgözően dinamikus.