Sparrow Hungary

Film és videó

#MakeSomethingCool

Lesz közös történetünk!

Minden filmhez tartozik egy jó történet, amire mindig szívesen gondolunk vissza. A filmek fejlesztése mindig óriási kaland és élmény is egyben! Pontosan ez az, amiért annyira szeretjük a filmeket!  Ezt tekintjük a kommunikáció csúcsának! A legkomplexebb kifejezői eszköz, amely a legjobb eredményeket tudja hozni, ha a márka értékeinek életrekeltéséről van szó! 

#Mikeltjükéletreamárkád
Sűrűn rendelt filmtípusok

A filmek sokszínűségét és végtelen kreatív lehetőségeit természetesen mi is kihasználjuk. Mégis az alkalmazott kreatív ipar legtöbb esetben az alábbi célokra használja. 

Imázsfilm / Bemutatkozó film
A vállalat vagy márka méltó bemutatása. Az eredmények egyértelművé tétele. A több évtizedes történetek elmesélése mind olyan lehetőség, amely felépíti a fogyasztóban azt a képet, amelyet mi szeretnénk.
Toborzó kampányfilm
Az új jelöltek figyelmének megragadása és a munkáltatói márka ígéretének és életérzésének átadása mindig egy izgalmas projektet ad.
Promóciós kampányfilm
Lehet, hogy világújdonságról van szó vagy egy fantasztikus termékről, ha a fogyasztók nem értik a működését, nem szeretnek bele, de ami a legfontosabb, ha nem látják az új lehetőséget, akkor biztosan nem fog elterjedni. Ezekre pedig a promóciós filmek adnak lehetőséget.
#MakeSomethingCool

Munkáltatói márka imázsfilm

Egy erős insight és néhány jó történet hitelesen tudja elmesélni a leendő munkavállalók számára, hogy miért is választották a munkahelyet már több mint 20 éve! 

#MakeSomethingCool

Hiteles értékrend történetekben!

Gyere és elmesélem neked, hogy miért jó ez a munkahely. Valahogy így kezdődik egy baráti beszélgetés, ahol őszintén elmondjuk egymásnak az igazat. Pontosan ezt a stílust hoztuk át a Borsodi Műhely számára. 

#makesomethingcool

Influencer tartalom

Veled mi történik? Mi az, amihez szívesen kapcsolódnál, vagy amiről még gyűjtenél információt? A véleményvezér filmeket valahol ezek a szálak mozgatják. Hitelesség, szórakoztatás és információelosztás. 

#MakeSomethingCool

Városfilm és befektetés ösztönzés

Gondoltad volna, hogy filmeken keresztül hatást tudunk arra gyakorolni, hogy egy városba növekedjen az ide költőzők aránya vagy az itt területet választó befektetők aránya? Mi gondoltuk és ezekre a pontokra gyakoroltunk hatást filmeken keresztül. 

#MakeSomethingCool

Animációs videók

Néha nehéz elmondani és bemutatni dolgokat úgy, hogy mások könnyedén megértsék. Ilyenkor számíthatsz ránk animációs videók gyártásában, szövegezésében. 

#MakeSomethingCool

Oktató videók

Stúdió és szereplő szerződtetéssel is akár pár nap alatt azonnal indítható hirdetési anyagokat készítünk számodra, ha szükséges. 

#MakeSomethingCool

Vállalati imázsfilmek

Szeretnéd ha úgy látnák a vállalatodat, ahogy még soha senki nem látta? Ehhez prémium technikáink és filmes látásmódunk fog rengeteget hozzáadni. A végeredmény pedig magáért beszél és meggyőzi a leendő munkavállalókat vagy ügyfeleket.