Sparrow Hungary

Story: A BoxAgain az első 100%-ig lebomló és újrahasznosítható megoldás az ételkiszállításra amelyet egy magyar cég gyárt és hoz forgalomba.  Minket azzal kerestek meg, hogy szeretnének egy mindenki számára jól érthető és magával ragadó arculatot melyek a fogyasztói márkaépítés alapját adják. 

Megoldás: Miközben azon gondolkoztunk, hogy fejezzük ki azt, hogy újrahasznosítható és azt, hogy nyomtalanul eltűnik miután eldobjuk rájöttünk, hogy ez lényegében nem doboz. Ez most is a természet szervers része, csak átalakítottuk, hogy átmenetileg tároló doboz legyen.  Így megalkottuk a BoxAgin márkanevet és a hozzá tartozó teljes arculatot és csomagolódesignt.

Az ötlet: Ha így nézel doboz vagyok. Ha így nézel a természet szerves része!  Minden csak nézőpont kérdése! Együnk együtt egy fenntarthatóbb jövőért! 

Logó fejlesztés!

Egy jó lógó elkészítése mindig több körös. Szinte soha nem elsőre készül el a végső forma. A BoxAgain arculatfejlesztés során megnéztünk számos változatot és a végső simításokat már a partnerrel közösen végeztük el. 

Egyenesen a természetből

Végül a logó végső formáját a levelecskékbe elhelyezett nyilacska tette tökéletessé ami vizuálisan kifejezi, hogy a természet egy örök körforgásban van és ennek szerves része a BoxAgain doboz is amit éppen a kezedben tartasz! 

Termékcsomagolások

A munka talán legélvezetesebb része amikor a gondolatok végül testet öltenek és láthatjuk őket megvalósulni.