Sparrow Hungary

Fejlődés

Töltődés

Szörfözés

Szeretnél részt venni egy fantasztikus élményekben gazdag szörftáborban olyan emberekkel mint te is vagy? Régóta vonz a szabadság szimbólumaként is emlegetett szörfözés? Elkapnál egy hullámot?

Megértjük.  Mi is pontosan így vagyunk ezzel. 

Viszont ezek mellett tudjuk, hogy a szellemi fejlődés és testi feltöltődés is fontos számodra. Mi ezeken a túrákon a legfontosabb üzleti gondolkozásmódot adjuk át számodra a felejthetetlen élmények mellett. 

#StaySalty

Szállás

A Surfing Colors Fuerteventura autentikus szörfös apartman komplexuma.  Közvetlenül a szállodához tartozik a RipCurl szörfös iskolája akik gondoskodnak arról, hogy minden nap a legjobb hullámokon lovagolhassunk. 

A szálloda központi udvarán található medence, gyerekmedence, bár és egy műfüves gyermek játszótér. 

A szobákat átjárja a szörfös hangulat és minden van amire szükség van ahhoz, hogy teljesen át tudd magad adni a Sparrow+ életérzésnek. 

#Fejlődés

Fejlődés!

A ContentCamp minden napján lesz egy 1 órás márkaépítéssel foglalkozó előadás.  Így a tábor végére értékesebb leszel mint valaha. 

A napi képzések tartalmáról Veréb Andris kreatív igazgatónk gondoskodik személyesen. A hét tematikáját tekintve mindenki egy márkaépítő munkafüzetet készíthet el amelynek segítéségével hétvégére megszülethet a saját márkád. 

Törődnél az üzleteddel a nyaralás alatt? Ez természetes. A Surfing Colors erre a célra kialakított co-working irodájában bármikor van lehetőséged.  

Előjelentkezés

Érdeklődsz az fejlődést hozó élmények után? A tábor pontos időpontja még nincs meghatározva. Törekszünk arra, hogy ez a jelentkezőkhöz legyen igazítva. 

Kérdésed lenne?

Kiemelt ügyfél kapcsolattartónk Dr Uszkai Adrienn készséggel áll rendelkezésedre! 

70 904-908-6

Email: contentcamp@sparrow.hu