Sparrow Hungary

Fogyasztói márkaépítés

#mikeltjükéletreamárkád

Életre keltjük a márkádat offline és online kampányokon keresztül!

Fontos leszögezni azt, hogy ha online cool márkát szeretnél akkor offline is cool aktivitásokra van szükség. Nem igazán létezik olyan márka aki csak a digitális világban él.  A legtöbb igazán magával ragadói hiteles, történet vagy menő tartalom valójában az offline világban történt. 

Ezért a legfontosabb cél az, hogy kapcsolatot teremtsünk a valódi fogyasztóid és a hozzájuk relevánsan és hitelesen szóló márkád között. 

#Mikeltjükéletreamárkád
Gyors győzelmek!

A márkaépítés alapvetően hosszú folyamat. Viszont ez is gyors győzelmekkel indul, és ezt követi egy tudatos építkezés. 

A márka központi weboldala
A tökéletes központi eleme minden online kampánynak. Prémium élmény ahol a fogyasztót kiváló minőségben fedezheti fel a számára kínált megoldásaidat. Ráadásul a re-marketing rendszer központi eleme.
Arculat és márka biblia
Egységes megjelenés minden platformon, offline és online egyaránt? Bolt dekoráció, reklám anyagok és digitális megjelenés utolsó centiméterig pontosan és márka azonosan!
Kreatív kampány kivitelezés!
Legyen szó bármelyik közösségi média platformról. Facebook, TikTok, YouTube, Instagram, LinkedIn. Gyors tartalomgyártás, kreatív fejlesztés márka biblia helyesen és máris futhatnak a tömegeket elérő hirdetéseid.
#mikeltjükéletreamárkád

Márka stratégia, pozícionálás és marketing terv?

Kinek akarunk eladni mit? Miért releváns az ő életükben a te terméked? Miről álmodik? Mi az a kapcsolódási pont amivel tökéletesen beilleszthető a terméket az ő életstílusába? Ez csak néhány azon kérdés közül amire építkeznek a jó márka koncepciók. 

Mi abban segítünk, hogyan megfogalmazzuk ezeket az üzenetek et és kreatív megoldásokat készítünk a különböző reklámhordozókra! 

#mikeltjükéletreamárkád

Márka nagykövet program és menedzsment

Egy jó márkát mindig használnak hiteles véleményvezérek. Vagy éppen az lehet a kommunikációs célunk, hogy használjanak. 

Egy valódi márka nagykövet együttműködés sokkal többről szól minthogy behozunk egy friss infuencert. A márka nagykövetek hűen prezentálják a márka értékeit, életre keltik a személyiség jegyeit és valódi értéket közvetítenek. 

Ezért már a kiválasztási folyamatban segítünk, hogy megtaláld és segítünk abban is, hogy a legjobb együttműködési lehetőség jöhessen létre. 

#Mikeltjükéletreamárkád
Milyen pontokon segítünk életre kelteni a fogyasztói márkád ígéretét?

Akár néhány napon belül elindulhatsz a világsiker felé! 

Márka stratégia

Hogyan lesz a márkád igazán friss, trendi, releváns a célcsoport számára? Melyik csoporthoz hozzuk igazán közel? Hogyan tudjuk ezt megtenni? Melyik tulajdonságod emel ki majd a sorból a fogyasztók szemében? Ezeket megtervezve jutunk el az üzleted megfejtéséhez!

Kretív tartalom gyártás

Legyen szó az arculati kézikönyvedről, vagy a több reklámhordozót átívelő integrált kampányodról. Prémium minőségben és márkabiblia helyesen gyártunk számodra az egyedi kampányokat!

Márka nagykövet program

Egy igazán jó márkát mindig használnak. Kiváló módja a kommunikációnak a velük való szoros együttműködés 🙂 Mi segítünk a kiválasztásban, toborzásban és a velük való közös munka lebonyolításában!

Digitális felületek menedzselése

Teljeskörű platform menedzsmentet biztosítunk, hogy neked csak élvezni kelen az újabb és újabb megjelenéseket 🙂 Legyen szó napi szintű facebook posztokról vagy a háttérben történő CRM rendszerek üzemeltetéséről.

Hirdetési keret tervezés!

Megtervezzük az éves márka költségvetésedet. Teszteljük és bid manageljük a legjobb eredmény elérése érdekében. .Így biztos lehetsz abban, hogy elég vásárlót fog generálni a kampány.

Mérhető eredmények

Adatokra alapozott vezetői döntéseket hozhatsz, amit akár egy az egyben bevihetsz a management elé is. Hozzáférsz source tracking és valósidejű hirdetési budget tracking online toborzási dashboard felületünkhöz.

#mikeltjükéletreamárkád

Fogyasztói insight és márka kutatások

Sokszor anélkül történik márka kampány fejlesztés, hogy valóban lenne fogyasztói insight. Viszont mi annak a hívei vagyunk, hogy minél jobban értjük a fogyasztói valódi szükségleteit, helyzetét, frusztrációit, vágyait annál nagyobb eséllyel fogjuk tudni megalkotni azt a kommunikációs üzenet amely kapcsolatot teremt a márkánkkal. 

Kvalitatív és kvantitatív technikák segítségével kutató csapatunk szállítja a friss insight-okat, hogy megalapozott stratégiai döntést születhessen. 

#mikeltjükéletreamárkád
Stratégiai kreatív koncepciók

Szeretnéd hogy a kampányaid világszínvonalú megoldások legyenek?

Olyan hosszú távú koncepciókat keresel amik képesek megkülönbözteti téged a fogyasztók fejében és beemelnek téged a “top of mind”-ba?

Egységes, hosszú távon releváns, hiteles és vonzó márkakoncepciók melyek életre keltik a márkád ígéretét és kapcsolatot teremtenek a fogyasztókkal.  Ez alap 🙂 

Vedd fel felünk a kapcsolatot!

Veréb András

Ügyvezető, kreatív igazgató és új üzlet stratéga.

Hello nálunk! Már nagyon várom a jelentkezésedet. A csapattal közösen készenállunk arra, hogy a te munkáltatói márkád ígéretét is életre keltsük!

Mi fog történni?

1: Megérkezik hozzám a megkeresés. 

2: Személyesen 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot.  Egyeztetünk egy időpontot személyes vagy zoom megbeszélésre ahol átbeszéljük, hogyan tudunk neked a legjobban segíteni. 

3: Elkészítjük az igényeidre szabott ajánlatot és te kényelmesen átbeszélheted a csapatoddal. 

70 904-908-9

Cím: 2890. Tata. Új út 3.

Email hello@sparrowhungary.hu