Sparrow Hungary

Fotós / Videós tartalom gyártó

Fix pozíció

Fotós / Tartalom gyártó

A képeid láttán eláll mások lélegzete? Titkon azért tudod, hogy a technika is kellett hozzá? Úgy kezeled a lightroom-ot és a photoshoppot, hogy azt bárki megirigyelné? Szívesen készítenél tartalmakat globális vállalatoknak? Nálunk főleg reklám tartalmakat lesz lehetőséged készíteni. Viszont ennek a legkülönfélébb változatait!

Karrier egy stratégiai kommunikációs ügynökségnél?

#együttasikerútján

“Azért jó ilyen helyen dolgozni, mert itt történik a valódi fejlesztés. Nálunk kelnek életre az ötletek és mi szállítjuk a kreatív kampányokat  a márkák számára”

#MiKeltjükÉletreamárkád

Mi lesz a feladatod?

Fotós és videós tartalom előállítás

A fotó csodálatos de a legtöbb esetben már videós tartalmakat is kérnek tőlünk. Tapasztalatunk szerint pedig aki ért az egyikhez ért a másikhoz is.

Közösségi média tartalom

TikTok, Facebook, Instagram és YouTube ami felveszi a tartalmainkat. Ezért a kampány koncepciókban meghatározott tartalmakat gyártva te is ilyen típusú anyagokat fogsz létrehozni

Együttműködés a csapattal

Körülötted néhány ember azon dolgozik, hogy te dolgozni tudják. Minél szorosabban tudsz velük dolgozni, minél jobban érted a koncepciókat annál inkább élheted meg a kreativitásodat.

Képességek amikben fejlődni fogsz!

Prezentáció

Semmi sem fontosabb egy szép prezinél 🙂 Főleg angolul! Mivel a koncepciókat prezentációban készítjük el, így ez biztosan napi rutinjaid része. 

Tartalom gyártás

A fotós és videós tartalmakat ma már mindenki tudja gyártani. Ezért kiemelkedően fontos, hogy ebben a zajban kell tudni olyat gyártani ami kiemeli majd a sorból partnereink márkáit. 

Idő menedzsment

A határidő érzékenység a siker egyik alapvető kulcsa nálunk. Partnereink elvárják, hogy minden az ő igényeiknek megfelelően a megbeszélt időpontra legyen kész. 

Adobe programok

Ma már alap, hogy valaki tud picit képeket szerkeszteni, posztokat szövegezni és néha néha még egy kis videó vágás is belefér. Ne izgulj, a komolyabb melókra ott vannak a szakemberek, de szerintünk ez ma alap! Nyugi! Megtanítunk! 

Közösségi média

Ma már mindegyik platform alap. Ismerned kell a hirdetési lehetőségeket és azt is, hogyan tudsz növekedést elérni. Kampányokat beállítani. 

Sparrow+

Mindenkinek van egy egyéni szuper képessége amivel kiegészíti a csapatot. A tiéd mi lenne az?

Mit nyújtunk neked?

Fejlődési lehetőség

Nem csak belső tréning rendszerünkhöz férsz hozzá, de éves szinten két külsős szakmába illeszkedő tréningre is elmehetsz! #Együttfejlődünk!

Felelősség

Nem irodistákat keresünk aktákat tologatni.  Ezért első naptól kezdve önállóan projektekben dolgozol és kibontakoztathatod a legjobb képességeidet! 

Stratégiai tudás

Nálunk még a gyakornok is bent ül a fejlesztő megbeszélésen . A célunk az, hogy a legjobb szakemberekből álló csapatot hozzuk létre 🙂 

Prémium környezet

Tatán, a legjobb technikai felszereléssel és végtelenül szép irodában 🙂 

12 élmény évente 🙂

Minden hónapban tartunk egy hó záró meetinget, ahol ki értékeljük a hónapot és megünnepeljük egy különleges élménnyel a sikereket. 

Rekreáció

Hiszünk abban, hogy a teljes élethez a mozgás is hozzájárul. Ezért a havi kondi-bérletedet mi fizetjük 🙂 

#Kreátor generáció

Mi már az a generáció vagyunk akik a tartalom gyártás fénykorába nőttünk fel. 

#Alkotás

Nálunk mindenki szeret létrehozni, alkotni különleges reklámanyagokat. Örömmel tölt el minket ha cool ötleteken pöröghetünk és valósíthatunk meg olyan egyedi elképzeléseket amivel partnereink üzleti eredményeit érjük el 🙂 

#Csapatmunka

Együtt többre vagyunk képesek. Pontosan ezért közöse gondolkozunk és segítjük egymást az ötletek megvalósításában. Szaktudással és néha csak egy közös kávézással 🙂 

#Felelősség

Ne gondold, hogy lesz időd kávét főzni. Első perctől kezdve tiéd a felelősség és tőled várjuk a megoldásokat.  Ha értékessé szeretnél válni, ez a te helyed. Ha csak egy alibi munkát keresel, szerintünk máshol jobb neked 🙂 

Art Direktor

Tata az otthonunk!

Miért választottuk Tatát? Erre jó néhány indokunk van.  Szeretjük a pezsgő reklámügynökségi életet, de magát az életet még jobban értékeljük. Úgy érezzük, hogy így van igazán egyensúly. 

Videó lejátszása

Jelentkezés

70 904-908-9

Cím: 2890. Tata. Új út 3.

Email hellonalunk@sparrowhungary.hu

Kollégáink mondták