Sparrow Hungary

Junior tatalom gyártó

A karriered itt kezdődik!

Szeretnéd már az életben is használni a tudásodat és felépíteni az első önálló reklámkampányodat? Megértjük! A Sparrow+ karrier azért különleges lehetőség mert nálunk készülnek azok a kampányok amiket a partnerek megvalósítanak. Tehát a szakma közepébe csöppensz már az első munkanapodon. A Sparrow egy kreatív stratégiai reklámstúdió globális vállalati partnerekkel és számos izgalmas felelősséget és kreativitást igénylő komplex projekttel aminek te is részese lehetsz most a mi vezetésünkkel. 

#Makesomethingcool

"Csinálj valami menőt minden nap"

Mikor ideális számodra a Sparrow+ karrier? Amennyiben szeretsz létrehozni és megoldani dolgokat az életben és benned a tettvágy, hogy élj a lehetőségekkel. Partnereink azt várják el tőlünk, hogy a marketing és márkaépítő tudásunknak köszönhetően lendítsük előre márkájukat a piaci versenyben. Ehhez elengedhetetlen a trendek ismerete és használata. Ezért nem telik el úgy nap, hogy ne adnánk ki a kezünkből valami igazán menő kampányanyagot.

Ezt bevalljuk neked, mi ebbe az érzésbe szerelmesek vagyunk. 

#Makesomethingcool
Miben számítunk rád?

Tartalomgyártóként olyan reklámanyagokat hozol létre amit a partnereink rendelnek. Videós hirdetések, közösségi média tartalmak, vlogok, fotózások és a legkülönfélébb kreatív kampányanyagok.  Egyaránt számítunk rád az ötletek fejlesztésében a gyártás tervezésben és a kivitelezés teljes folyamatában. 

Videós tartalom

Közösségi média videók tervezése és gyártása. Egyszerűbb kreatív anyagok létrehozása. Együttműködés a kreatív kivitelező csapattal és alvállalkozókkal a posztok és hirdetési anyagok létrehozásába.

Fotós tartalom

Kezeled partnereink közösségi média felületeit. Facebook, Instagram, TikTok, YouTube. Napi szinten menedzseled a tartalmak gyártását és sok tartalmat te is fogsz tudni gyártani.

Utómunka és grafika

Ötletet adsz majd az éves, havi és napi szintű közösségi média tartalom tervezésben a márkastratégiának és a partner aktuális üzleti céljainak megfelelően.

#Makesomethingcool
Miben fogsz sokat fejlődni?

Egészen biztos, hogy a szépérzéked 

Tartalom fejlesztés

A sokszínűség gyönyörködtet. Itt pedig minden nap különböző kampányanyagokon kell majd dolgozni így a legtöbb üzleti kategóriában a képességeid folyamatosan fejlődni fognak.

Célorientált kivitelezés

Megtanulod, hogyan képesek a kreatív anyagok üzleti eredményeket hozni partnereink számára. Így végül nem művészkedünk hanem használjuk a bennünk lévő kreatív energiákat a kommunikációs verseny megnyerésére.

Reklámos gondolkozás

Mivel a kommunikációs szakma élvonalában fogsz dolgozni megtanulhatod a legkényesebb helyzeteket is könnyeket fakasztó történetekkel megoldani. Megtanulod a reklámkoncepciók fejlesztését és azt, hogyan változtasd meg emberek viselkedését és gondolkozásmódját ötletekkel, gondolatokkal és kreatív kampányokkal.

#együttasikerútján

Életed történetei velünk születnek meg!

Tartalomgyártóként nincs két ugyan olyan napod. Egyik nap helyszíni forgatás másik nap utómunka és ráadásul ezt mindig új és izgalmakat hozó projekteken amik között vannak egyszerűbbek amolyan rutinmelók de vannak igazi különleges élményeket hozó projektek is. 

Minket ezek a különleges projektek hajtanak előre. #Sparrow+

#együttasikerútján

Minden adott a sikeredhez!

Nagyon szeretjük ha flottul mennek a dolgok, kényelmes dolgozni és a munka élvezhető. Ehhez járul hozzá, hogy mindenből a legmodernebb munkaeszközöket használjuk és úgy alakítottuk ki a rendszerünket, hogy akár az irodában vagy Home Office-ban legyél, szépen tudsz haladni a projektekkel. 

A  prémium technikák biztosítják a tőlünk elvárt minőséget amelynek előnyeit te is élvezni tudod majd a mindennapokban. 

#együttasikerútján

Veréb Andris a személyes mentorod!

Helló 🙂 Veréb Andris vagyok és én leszek a személyes mentorod! A Sparrowt úgy kezdtem el felépíteni, hogy filmesként dolgoztam hosszú évekig és én gyártottam az akkor legmenőbbnek számított filmeket. Mára ezt kinőttük viszont szívesen átadnám ezt a tudásomat egy új tehetségnek. 

Amennyiben sikeresen felvételt nyersz hozzánk, én leszek a személyes mentorod. Ezek mellett lényegében az összes online videós akadémia anyagja elérhetővé válik számodra 🙂 Mindent megvettem 🙂 

#köztünkahelyed
Tartozz a reklámőrültek közösségéhez!

Minket az köt össze, hogy imádjuk az alkotással járó felemelő érzést.  Mindig büszkeséggel tölt el minket amikor láthatunk egy tv kampányt egy óriás táblát vagy csak egy futó TikTok kampányt amit mi készítettünk

Egy picit olyan mintha nekünk nem kellett volna felnőni, hiszen a hobbink a munkánk

A Sparrow+ támogató közösségében te is megkapod azokat a lehetőségeket amik ahhoz kellenek, hogy ki tudd bontakoztatni a tehetségedet

A projektekkel járó helyszíni munkák folyamatos újdonságot, izgalmat és megannyi élményt hoznak magukkal. 

Felejtsd el az átlagos irodai napokat. Az nálunk nem létezik. 

 

#együttasikerútján

Gyakori kérdések

Alapvetően a munkaidő 8.5 óra ahogy a világban szinte mindenhol. A munka idő kezdése 8-10 között van. Neked megfelelően és a munka idő vége amikor lejárt a 8.5 órád 🙂 Így te döntöd el, hogy reggel korábban jössz vagy inkább edzéssel indítod a napot. 

Az iroda Tatán, az Almási Út 1 alatt az Almási Udvarban van az Euronics mögött. 

Igen! Tudsz majd Home Office-ban dolgozni, de a kezdeti időkben a személyes betanulás miatt sokkal produktívabb ha bentről dolgozol a csapattal együtt.  Heti 2 nap van lehetőség HomeOffice-ban lenni, amit előre egyeztetni kell a vezetőddel és meghatározni, hogy milyen munkákat tudsz otthonról is végezni. 

Természetesen. Számunkra fontos az, hogy biztonságban érzed magad és komfortosan. Tudjuk hogy számos nagy ügynökség félig bejelentve dolgozik emberekkel de ezt mi nem tartjuk se etikusnak se versenyképesnek. 

Sőt! El is várjuk. Mi mindenféleképpen hosszú távra keresünk csapattagokat. Rövid távon csak tákolni lehet megtanulni. A fejlődéshez idő kell így csak akkor jó az együttműködés ha hosszú távra gondolkozol velünk. 

Dehogy 🙂 Ettől vagy gyakornok. Így tudsz elkezdeni bekapcsolódni a munka világába. Mi segítünk neked ebben és végigviszünk azon az úton, hogy megtanuld a szakma legapróbb részleteit. 

#Tata
Tata a kreativitás új otthona!

Dolgoznál minden nap egy inspiráló irodában ami a NewYorki reklámirodák között is megállná a helyét? Akkor nálunk a helyed. Tatát azért választottuk mert a reklámot imádjuk viszont ezzel együtt a vidéki és élhető életet is. 

Jelentkezz hozzánk

Szeretnél részese lenni a Sparrow+ karriernek? Ne tétovázz! Bátraké a szerencse!

Kérdésed lenne?

Szeretnél többet tudni? Érthető, hiszen egy új korszak kezdődik most az életedben. Adrienn várja a megkeresésedet és mindenben segíteni fog tudni. 

70 904-908-6

Email karrier@sparrow.hu