Sparrow Hungary

Gyakornok tartalom marketing menedzser

A karriered itt kezdődik!

Szeretnéd már az életben is használni a tudásodat és felépíteni az első önálló reklámkampányodat? Megértjük! A Sparrow+ karrier azért különleges lehetőség mert nálunk készülnek azok a kampányok amiket a partnerek megvalósítanak. Tehát a szakma közepébe csöppensz már az első munkanapodon. A Sparrow egy kreatív stratégiai reklámstúdió globális vállalati partnerekkel és számos izgalmas felelősséget és kreativitást igénylő komplex projekttel aminek te is részese lehetsz most a mi vezetésünkkel. 

#Makesomethingcool

"Csinálj valami menőt minden nap"

Mikor ideális számodra a Sparrow+ karrier? Amennyiben szeretsz létrehozni és megoldani dolgokat az életben és benned a tettvágy, hogy élj a lehetőségekkel. Partnereink azt várják el tőlünk, hogy a marketing és márkaépítő tudásunknak köszönhetően lendítsük előre márkájukat a piaci versenyben. Ehhez elengedhetetlen a trendek ismerete és használata. Ezért nem telik el úgy nap, hogy ne adnánk ki a kezünkből valami igazán menő kampányanyagot.

Ezt bevalljuk neked, mi ebbe az érzésbe szerelmesek vagyunk. 

#Makesomethingcool
Miben számítunk rád?

A tartalom marketing menedzser pozícióban a kommunikációs szakma élvonalában fogsz dolgozni. Mindennapjaid része lesz a közösségi média menedzsment, tartalom tervezés és tartalom gyártás / gyártattatás. Ez tőled és a kreatív igényedtől függ. Menedzserként a gyártókkal tartod a kapcsolatot, de a TikTok-ot már te is meg tudod töltetni videós tartalmakkal. 

Reklám ötletek fejlesztése

Ötletet adsz majd az éves, havi és napi szintű közösségi média tartalom tervezésben a márkastratégiának és a partner aktuális üzleti céljainak megfelelően.

Közösségi média menedzsment

Kezeled partnereink közösségi média felületeit. Facebook, Instagram, TikTok, YouTube. Napi szinten menedzseled a tartalmak gyártását és sok tartalmat te is fogsz tudni gyártani.

Kreatív tartalomgyártás

Közösségi média videók tervezése és gyártása. Egyszerűbb kreatív anyagok létrehozása. Együttműködés a kreatív kivitelező csapattal és alvállalkozókkal a posztok és hirdetési anyagok létrehozásába.

#Makesomethingcool
Miben fogsz sokat fejlődni?

A fejlődésed garantált. Az út egyre izgalmasabb és komplexebb projekteket biztosít. Veled együtt fejlődünk mi és is partnereink is. Az első időszakban számos szoftvert és rendszert tanulsz meg használni. Adobe Premier Pro, Photoshopp, Capcut. Megtanulsz videós és fotós tartalmakkal dolgozni. Belelátsz majd a stratégia fejlesztésekbe is. Szóval mindent magadra szedsz ami ahhoz kell, hogy valódi tartalom marketing menedzser legyél a szakma élvonalában. 

Tartalom fejlesztés

Elsőre furcsának tűnik de nagyon hamar megtanulsz te is videós tartalmakat létrehozni és különböző kreatív szoftverekkel tartalmakat gyártani. Ha egy picit is dobok benned a kreatív vágy ezt imádni fogod 🙂

Közösségi média

Megtanulod az ötleteket és a havi / heti posztokat mindig az ügyfél céljai érdekében elkészíteni. Megtanulod, hogyan kell hirdetéseket indítani és kezelni azokat.

Reklámos gondolkozás

Mivel a kommunikációs szakma élvonalában fogsz dolgozni megtanulhatod a legkényesebb helyzeteket is könnyeket fakasztó történetekkel megoldani. Megtanulod a reklámkoncepciók fejlesztését és azt, hogyan változtasd meg emberek viselkedését és gondolkozásmódját ötletekkel, gondolatokkal és kreatív kampányokkal.

#együttasikerútján

Hogyan néz ki egy heted?

Az már biztos, hogy nem lesz két ugyan olyan heted. Sokszor még két ugyan olyan napod se. Sokat leszel helyszíni fotózáson, filmkészítésen és folyamatosan új ötletek megvalósításán dolgozol majd a fix és a projektekhez összegyüjtött kiváló szakemberekkel. 

Hétfőn 10-kor egy all hand meeting ahol átbeszéljük a projekteket és a sürgős feladatokat.  Utána egy személyes meeting a mentoroddal ahol átbeszélheted a saját kihívásaidat és segítséget kérhetsz mindenben.  

Jöhet a heti gyártások tervezése és a feladatok kiosztása a gyártóknak. 

Közös ötletfejlesztés változatosan ahhoz, hogy a legjobb kreatív ötletek tudjanak megszületni.  Tartalmak időzítése, menedzselése és a hirdetések optimalizálása.  Google meet az alvállalkozókkal vagy a partnerekkel.  Helyszíni gyártás, forgatás, egy gyors kávé és máris vissza az irodába kidolgozni a legmenőbb kreatív anyagokat. 

Nagyjából ez vár rád minden nap és minden héten 🙂

#Izgalmas #Felelősségteljes #Kreatív

Benne vagy?

#együttasikerútján

Minden adott a sikeredhez!

Nagyon szeretjük ha flottul mennek a dolgok, kényelmes dolgozni és a munka élvezhető. Ehhez járul hozzá, hogy mindenből a legmodernebb munkaeszközöket használjuk és úgy alakítottuk ki a rendszerünket, hogy akár az irodában vagy Home Office-ban legyél, szépen tudsz haladni a projektekkel. 

A  prémium technikák biztosítják a tőlünk elvárt minőséget amelynek előnyeit te is élvezni tudod majd a mindennapokban. 

#együttasikerútján

Kovács Dorottya
a személyes mentorod!

Dorka nálunk kezdte karrierét és most már a kiemelt ügyfelek tartalom marketing menedzsere.  Az évek alatt folyamatosan kapta az új kihívásokat és szakmai fejlődése még most is tart, viszont elérkezett az idő, hogy csapata bővüljön. 

Amennyiben sikeresen felvételt nyersz a Sparrow csapatába úgy Dorka feladatai közé fog tartozni a te személyes mentorálasod.  Megtanít neked mindent amit ő is nálunk és a partnereknek köszönhetően tanult meg. 

#köztünkahelyed
Tartozz a reklámőrültek közösségéhez!

Minket az köt össze, hogy imádjuk azt a felelősséget ami azzal jár, hogy partnereink megbíznak minket üzleti céljaik elérésével.  Mindig büszkeséggel tölt el minket amikor láthatunk egy tv kampányt egy óriás táblát vagy csak egy futó TikTok kampányt amit mi készítettünk

Egy picit olyan mintha nekünk nem kellett volna felnőni, hiszen a hobbink a munkánk

A Sparrow+ támogató közösségében te is megkapod azokat a lehetőségeket amik ahhoz kellenek, hogy ki tudd bontakoztatni a tehetségedet

A projektekkel járó helyszíni munkák folyamatos újdonságot, izgalmat és megannyi élményt hoznak magukkal. 

Felejtsd el az átlagos irodai napokat. Az nálunk nem létezik. 

 

#együttasikerútján

Gyakori kérdések

Alapvetően a munkaidő 8.5 óra ahogy a világban szinte mindenhol. A munka idő kezdése 8-10 között van. Neked megfelelően és a munka idő vége amikor lejárt a 8.5 órád 🙂 Így te döntöd el, hogy reggel korábban jössz vagy inkább edzéssel indítod a napot. 

Az iroda Tatán, az Almási Út 1 alatt az Almási Udvarban van az Euronics mögött. 

Igen! Tudsz majd Home Office-ban dolgozni, de a kezdeti időkben a személyes betanulás miatt sokkal produktívabb ha bentről dolgozol a csapattal együtt.  Heti 2 nap van lehetőség HomeOffice-ban lenni, amit előre egyeztetni kell a vezetőddel és meghatározni, hogy milyen munkákat tudsz otthonról is végezni. 

Természetesen. Számunkra fontos az, hogy biztonságban érzed magad és komfortosan. Tudjuk hogy számos nagy ügynökség félig bejelentve dolgozik emberekkel de ezt mi nem tartjuk se etikusnak se versenyképesnek. 

Sőt! El is várjuk. Mi mindenféleképpen hosszú távra keresünk csapattagokat. Rövid távon csak tákolni lehet megtanulni. A fejlődéshez idő kell így csak akkor jó az együttműködés ha hosszú távra gondolkozol velünk. 

Dehogy 🙂 Ettől vagy gyakornok. Így tudsz elkezdeni bekapcsolódni a munka világába. Mi segítünk neked ebben és végigviszünk azon az úton, hogy megtanuld a szakma legapróbb részleteit. 

#Tata
Tata a kreativitás új otthona!

Dolgoznál minden nap egy inspiráló irodában ami a NewYorki reklámirodák között is megállná a helyét? Akkor nálunk a helyed. Tatát azért választottuk mert a reklámot imádjuk viszont ezzel együtt a vidéki és élhető életet is. 

Jelentkezz hozzánk

Szeretnél részese lenni a Sparrow+ karriernek? Ne tétovázz! Bátraké a szerencse!

Kérdésed lenne?

Szeretnél többet tudni? Érthető, hiszen egy új korszak kezdődik most az életedben. Adrienn várja a megkeresésedet és mindenben segíteni fog tudni. 

70 904-908-6

Email karrier@sparrow.hu