Sparrow Hungary

A kétmilliós küldetés!

Felszabadítani a Magyarországon működő cégekben rejlő lehetőséget azáltal, hogy elérhetővé teszem a szerethető márkaépítéshez szükséges tudást az élenjáróknak.  

* Az élenjárók

Azok a vezetők, igazgatók,  menedzserek és kreatívok akik munkájukkal ahhoz járulnak hozzá, hogy, az általuk gondozott márka szerethető legyen. 

Miért?

Őrülten hangzik igaz?

Tudjuk, hogy elsőre őrültnek hangzik. Mi úgy látjuk, hogy ambíciózus. Magyarországon összesen 1.800.000 bejegyzett és működő cég van. Mi hiszünk abban, hogy a stratégiai márkaépítő tudásra minden működő cégnek szüksége van

De mi van azokkal a kreatívokkal akik kiszolgálják a márkák igényeit? Nem kellene őket is felruházni a legmagasabb szintű marketing kommunikációs tudással, hogy a lehető legkönnyebben és legeredményesebben tudják segíteni a márkákat? 

Így végül összesen kettő millió főre tehető az élenjárók közössége. 

Elérhetővé tenni kettőmillió élenjáró számára a a szerethető márkaépítéshez szükséges tudást.

Státusz

A kétmillió veled kezdődik!

Minden nagy cél egyetlen kis lépéssel kezdődik.  Csatlakozz a közös fejlődésünkhöz és bontakoztassuk ki együtt a benned rejlő lehetőségeket.  Most te lehetsz az a különleges egy a kétmillióból!  Iratkozz fel a hírlevelünkre és a közösségi média csatornáinkra, hogy minden nap, héten és hónapban tudjunk inspirálni tudással és ötletekkel a márkád érvényesítéséhez! 

közösség

Csatlakozz az élenjárókhoz!

Csatlakozz Magyarország első szerethető stratégiai márkaépítéssel foglalkozó Facebook csoportjához.  Inspiráció, alvállalkozók, megbízók és heti szinten frissülő téma azért, hogy közösen tudjunk fejlődni és együtt haladjunk a siker útján!