Sparrow Hungary

TikTok a munkáltatói márkaépítésben Workshop

Hello márkaépítő!

Szeretnéd kihasználni a TikTok-ban rejlő lehetőségeket ahhoz, hogy megnyerd a munkaerőért folytatott versenyt? A lehetőség most ott van a kezedben! 

A TikTok segítségével bizony bármikor akár néhány óra alatt toborzó kampányt tudsz indítani és akár napi szintű változatos és szórakoztató tartalmat tudtok adni a meglévő vagy leendő kollégáknak. 

Bevonzás, elkötelezés és megtartás. A munkahelyi márkaépítés szent hármassága. Mindegyik szakaszban kiemelt helye tud lenni a TikTok-nak hiszen a videós tartalom miatt soha eddig egyetlen egy platformon nem tudtad ilyen egyszerűen és izgalmasan bemutatni a munkalehetőségeket. 

#alkossunkegyütt

A személyes mentorod leszek!

Hello Márkaépítő!

Elérkezett az idő, hogy a toborzási eszköztárad kiegészüljön a TikTok fergeteges kreatív világával. Személyesen foglak végigvezetni a munkáltatói márkád ígéretének megfogalmazásán és megmutatom neked, hogyan leszel te is képes létrehozni napi szinten a legmenőbb toborzó és márka építő videós tartalmakat.

#életrekelamárkád
Első nap - Április 7.
A TikTok megismerése

Regisztrációtól a kampányok futtatásáig mindenre megtanítunk egyetlen nap alatt. A legapróbb részletességgel és gondossággal készítünk fel arra, hogy a képzést követően már napi szinten tudj toborozó és márkaépítő tartalmakat készíteni és kampányokat futtatni. 

#világmárkaszületik
Második nap - Április
A munkáltatói márkakoncepció

Együtt közösen létrehozzuk a munkáltatói márkakoncepciódat egy márkakoncepció tervező munkafüzet segítségével. Majd ennek mentén megtervezünk előre egy havi tartalmat és előkészítjük a gyártást. Így te már a nap végén pontosan tudni fogod milyen videókkal indíthatod el a csatornádat. 

Mit tartalmaz a modul

Ahhoz, hogy nyerni tudjunk ismernünk kell a versenytársakat és a saját lehetőségeinket. Ezért végigmegyünk az alábbi folyamatokon. 

  • Versenytárs elemzés
  • Munkaerő vándorlási térkép
  • Forráshelyek azonosításai

Ahhoz, hogy irányba tudjuk tartani 

#azötletereje
Tartalomgyártás

Lehull a lepel a kreativitásról és nap végére megtanulsz videós tartalmakat gyártani. Történetmesélés és a legmenőbb tiktok trendek! A képzés után te is bármikor bárhol bárkivel tudsz majd TikTok videókat készíteni.

Kivitelezés

A munkahelyi márkaépítés legjobb eszközrendszere a történetmesélés amely hűen tükrözi a márka értékeit. Betekintést nyújt abba, hogy milyen nálunk dolgozni és mire számíthat a munkavállaló. 

  • Értékrend videó készítése
  • Történet videó készítése
  • Egy napom videó
  • Mi vár rád ha kapcsolódsz videó
  • Jelentkezési folyamat videó
  • Közösen kitalált videók készítése

A TikTok trendek lehetőséget adnak ahhoz, hogy olyan formákat találj ami nem jutott volna eszedbe. Megtanítalak, hogyan töltsd fel ezeket a formákat a márkastratégiádnak megfelelően és, hogyan használd ki őket, úgy hogy Coll legyen és ne bugyuta videókat gyártsatok feleslegesen 🙂 

#TeVagyALehetőség
Inspiráló környezet és prémium technika!

Sokszor pont lopott időkben van időnk fejleszteni magunkat. Egy gyors videó a reggeli kávé mellett, inspiráló gondolatok az edzőteremben kardió mellett vagy egy hosszabb oktató anyag miközben megyünk autóval tárgyalásra.  Legalábbis mi így szoktuk beépíteni ezeket az oktató anyagokat. Pontosan ezért ehhez igazítva gyártottuk az egész Kreátor Akadémia tudásrendszerét. 

Legyen bárhol egy pici időd, sorban tudsz haladni a videókkal és azonnal ki is tudod próbálni őket a gyakorlatban! 

#MakeSomethingCool
Milliókat érő tudás

Egy kreatív stúdióval együtt dolgozni havi 450.000 Ft kürül kezdődik ebben a témában. Ezzel a tudással viszont megszerezheted ezt a tudást és saját magadnak készítheted el a toborzó és márkaépítő videókat.  Ezzel éves szinten 5.400.000 Forintot tudsz másra költetni! 

Egy fejvadász cég akár több millió forintot is elkérhet egy meghatározott ember vagy munkaerő mennyiség szerződtetéséért. A TikTok segítségével viszont fel tudsz építeni egy vonzón és nagyon aktuális munkáltatói márkát amivel a saját márkádat tudod építeni és hosszú távon tudod élvezni az erejét. 

Jelentkezés a Workshopra

Megnuntad már az online oktatóanyagokat és jó lenne offline valódi szakemberekkel valódi gyakorlatot szerezni? Akkor ez a workshop neked lett kitalálva.

Workshop részvétel

175.000 Ft + Áfa
Részvételi díj
 • Részvétel a három napos workshoppon
 • Munkáltatói márkaépítés munkafüzet
5 hely

Együtt a siker útján!

A legkisebb egyszemélyes vállalkozástól a legnagyobb világmárkákig minden ügyfél kategóriával dolgoztunk már együtt, így ezt a tapasztalatot tesszük számodra is elérhetővé! Haladjunk együtt a siker útján!

Jelentkezés a workshopra!

A kurzusra való jelentkezés még nem fizetés köteles. Jelentkezés után felvesszük veled a kapcsolatot, egyeztetjük az adatokat, kiállítjuk a számlát és a fizetés beérkezésével garantált részvételed a kurzuson. 

Kérdésed lenne?

A személyes fejlődésed az én küldetésem. Keress bátran a személyes telefonszámomon! 

70 904-908-9

Email kurzus@sparrow.hu