Sparrow Hungary

Stratégiai marketing

#ALehetőségTeVagy

Tervezd meg az üzleti sikerhez vezető marketing stratégiát!

Elérkezett az idő, hogy megszerezd a világmárkák stratégiai marketing tudását és megtanuld, hogyan tudod ezt akár az induló márkád építésére használni. 

 

#MakeSomethingCool
A te sikeredhez fejlesztettem!

A képzés a legfontosabb marketing alapoktól indul melyet konkrét példákon keresztül láthatsz beépülni egy márka kommunikációjába. Így videóról videóra haladva tudod te is kialakítani a saját márkád stratégiáját és tudod implementálni az ötleteket a te üzleti sikered érdekében. 

Induló márka lennél?

Induló márkaként a legnagyobb kihívás, hogy megértsük a piacot és meg tudjuk tervezni, hogyan tudjuk elfoglalni a helyünket. A képzés ezzel a helyzettel foglalkozik és egy induló márka piaci bevezetése adja a gerincét.  Ebből láthatod majd, hogy milyen kihívásokra ad választ a jól tervezett marketing. 

Marketing menedzser vagy?

Úgy érzed, hogy jó lenne megtudni, hogyan építik a világmárkák a marketing stratégiát viszont nem volt még lehetőséged ezt mástól megtanulni? Nekem volt lehetőségem a Coca-Cola és a Nike projekteken is dolgozni és ugyan ezt a tudást teszem most elérhetővé számodra is. 

Fejlődj, lépj a következő szintre a modulokkal!

Bármilyen üzleti helyzetben lehetsz biztos vagyok benne, hogy a modulokban találsz olyan megoldásokat, előre leindító gondolatokat, azonnal használható ötleteket vagy csak egy új nézőpontot egy régóta nyomasztó kihívásra ami végül képessé tesz előrébb lépni. A marketing mindig lépésről lépésre segíti megoldani az aktuális üzleti kihívásokat. Pont ennek a lehetőségnek a kihasználására tanítalak meg. 

#lépjakövetkezőszintre

Szaktudás, ötletek és megvalósítás kéz a kézben!

Én abban hiszek, hogy az igazán jó tervek amivel a világmárkákat is segítettük mindig komoly szaktudásra támaszkodnak. A legjobb ötletek pedig mindig egyértelműek és szoros kapcsolatban állnak a fogyasztók világával.  A megvalósítás során ezeket használjuk fel az üzleti célok elérésére. Arra foglak megtanítani, hogy az üzleti célokhoz, hogyan rendelsz hozzá kreatív ötleteket és, hogyan tudod ez egy teljes koncepcióvá tenni.

#MakeSomethingCool
Milliókat érő tudás

Egy komplex marketing stratégiát ügynökségi keretek között nagyjából másfélmillió forintért szoktunk csinálni. Ebben a képzésben megmutatom azt, hogyan épülnek fel ezek az anyagok és ennek mentén tudod majd te is végiggondolni az adott üzleti helyzetet és megtervezni a szükséges marketing stratégiát. 

#TeVagyALehetőség
Fejlődj, bárhol bármikor!

Sokszor pont lopott időkben van időnk fejleszteni magunkat. Egy gyors videó a reggeli kávé mellett, inspiráló gondolatok az edzőteremben kardió mellett vagy egy hosszabb oktató anyag miközben megyünk autóval tárgyalásra.  Legalábbis mi így szoktuk beépíteni ezeket az oktató anyagokat. Pontosan ezért ehhez igazítva gyártottuk az egész Content Academy tudásrendszerét. 

Legyen bárhol egy pici időd, sorban tudsz haladni a videókkal és azonnal ki is tudod próbálni őket a gyakorlatban! 

Örökös tagság

6 havi részletfizetés
6x 34.000 Ft
+ Áfa
  • A teljes videós kurzushoz való hozzáférés
  • Örökös tagság a stratégiai marketing kurzushoz
  • Belépés a Sparrow - Kreátor Akadémia zárt facebook VIP csoportba
50 hely

Örökös tagság

Egyszeri fizetés
175.000 Ft
+ Áfa
  • A teljes videós kurzushoz való hozzáférés
  • Örökös tagság a stratégiai marketing kurzushoz
  • Belépés a Sparrow - Kreátor Akadémia zárt facebook VIP csoportba!
20 hely

Örökös tagság

Örökös tagsággal te bármikor és bármeddig élvezheted a folyamatosan bővülő tudásanyagot.  Egyetlen előfizetéssel számodra vagy akár a teljes csapat számára elérhetővé válik a stratégiai marketing.

Make Something Cool Every Day

Küldetésünk, hogy a márkádnak minden nap legyen valami menő története!