Sparrow Hungary

Szabadúszó

#makesomethingcool

Együtt a világ körül!

Nyugi teljesen értjük, hogy máshonnan szeretnél dolgozni. Részben mi is digitális nomádok vagyunk! Menedzser csapatunk és kiforrott online projekt menedzser rendszerünk képessé tesz minket arra, hogy bárhonnan kényelmesen dolgozzunk együtt. 

Természetesen mint itt is a jó kapcsolat alapja a pontos megállapodás és elszámolás, a határidők tartása és az önálló, proaktív minőségi munka végzése. Hiszen nem leszel velünk egész nap, hogy közösen gondolkozzunk. Amennyiben ezek működnek, bárhonnan tudsz hozzánk kapcsolódni! 

#makesomethingcool
Milyen területeken szoktunk keresni szabadúszót?

Sokszor a legsikeresebb kampányaink mögött is szabadúszó tehetségek vannak. Pontosan ezért vagyunk nyitottak a legtöbb digitális nomád életformában is végezhető pozícióban együttműködésre. 

Grafikus / Art director
Főleg közösségi média tartalmak, arculat fejlesztés, plakátok, szóró anyagok, tender prezentációk, koncepciók látványtervei és ux tervek amikkel hozzád fordulunk.
Tartalom gyártó fotós / videós
Könnyed tiktok videók, szuper youtube vlogok és nagyobb imázs és kampányfilmek amikhez szoktunk külsős alvállalkozókat behozni.
Webfejlesztő
Mi főleg WordPress oldalakat fejlesztünk. De szükségünk van applikációkra és egyedi összekötésekre a különböző rendszerek között. Kampány oldalak, bemutatkozó oldalak, karrier oldalak és teljes márka oldalak.
PPC menedzser
Google ads, facebook és tiktok hirdetési fiók kezelés. A kampányok szerkezetében kialakításában és a költés menedzselésében számítunk rád. A kreatív koncepciókat teljes részletességgel küldjük és gyártjuk.
#makesomethingcool

Hogyan dolgozunk együtt online?

Az elszámolás és pontosság mindennek az alapja! A 5PM projekt menedzser rendszert használjuk arra, hogy veled is 15 percre pontosan óradíjban tudjunk megállapodni és tudjunk dolgozni hosszú távon úgy, hogy közben a partnereink, mi is és te is kényelmesen érzed magad mert tudjuk, hogy haladnak a projektek és milyen költségekkel dolgozunk!

#makesomethingcool

Személyes kapcsolattartód lesz!

Egy idő után több ember is rendelhet tőled anyagokat a programon keresztül. Mi értékeljük a külsős szabadúszókat és a jó emberekre hamar lecsap az egész csapat. Viszont ahhoz, hogy a számlázás és kifizetés mindig rendben legyen vagy könnyedén tudjuk kezelni a határidők megbeszélését minden szabadúszóhoz tartozik egy személyes kapcsolattartó akit bármikor kereshet és aki keresi ha bármiért egyeztetni kellene. 

Kapcsolódnál?

Szívesen dolgoznál velünk legyél bárhol is a világon? Jó lenne egy stratégiai stúdiótól kapni a megbízásokat? 🙂 Okés! Mi nyitottak vagyunk. Győzz meg minket rövid üzenettel és a pmrtfólióddal!

Kérdésed lenne?

Kiemelt ügyfél kapcsolattartónk Dr Uszkai Adrienn készséggel áll rendelkezésedre! 

70 904-908-6

Email karrier@sparrow.hu